Dit weten we al over het Move for Life weekend!

Dit weten we al over het Move for Life weekend!

Het volledige programma van het Move for Life weekend dat plaatsvindt tijdens het Hemelvaartweekend 2022 is nog niet bekend. Het volledige programma zal op ten laatste 18 september 2021 verschijnen op onze website. Dat is exact 250 dagen voor de start van het Move for Life Weekend!

Dit is wat we wel al weten: op donderdag 26/05, vrijdag 27/05 en zaterdag 28/05 zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden waar de Movers kunnen aan deelnemen. Activiteiten die sowieso zullen plaatsvinden zijn onder andere fietsen, roeien, wandelen, lopen, petanque toernooi, quiz namiddag, …  Wil jij graag een activiteit organiseren tijdens het Move for Life weekend? Contacteer ons dan via moveforlifeactie@outlook.com.

Alle Movers en Vrijwilligers krijgen bovendien de mogelijkheid om gratis te overnachten. Slaapplek wordt voorzien van woensdagavond 25 mei 2022 tot en met zondagochtend 29 mei 2022. Verder wordt er voor elke Mover en vrijwilliger gratis ontbijt, lunch en avondeten voorzien op donderdag 26/05, vrijdag 27/05 en zaterdag 28/05. We zullen aan elke Mover en Vrijwilliger vragen om op voorhand te laten weten wanneer ze blijven overnachten en eten. Zo kunnen onze Vrijwilligers zich hier goed op voorbereiden en ervoor zorgen dat alles vlot verloopt tijdens het hele Move for Life Weekend.