Wat krijg ik voor mijn Move for Life inschrijving van minstens €250 ten voordele van mijn zelf gekozen goede doel(en)?

We vragen aan iedereen die het hele Move for Life weekend gratis wilt deelnemen om minstens €250 in te zamelen ten voordele van hun zelf gekozen goede doel(en). Uiteraard mag een groter bedrag ook, maar voor een gratis deelname is een minimum van €250 vereist. Het geld dat door elke deelnemer wordt ingezameld gaat integraal en dus voor de volle 100% naar hun zelf gekozen goede doel(en). In ruil krijgt elke deelnemer het volgende:

1. Gratis toegang aan alle activiteiten op het Move for Life terrein gedurende het hele Move for Life weekend.

2. Gratis overnachting (afhankelijk van het aantal deelnemers, zal een groot deel van de deelnemers te slapen worden gelegd in een tent op het terrein). Overnachten is mogelijk vanaf woensdagavond 25 mei 2022 tot en met zondagochtend 29 mei 2022. Voor mensen met speciale vragen hieromtrent, contacteer ons even.

3. Gratis ontbijt, lunch en avondeten

4. 3 gratis drankbonnen per dag (op donderdag 26/05, vrijdag 27/05 en zaterdag 28/05)

5. Gratis verzekering gedurende het hele Move for Life weekend

Onze logistieke ploeg staat paraat om jullie van de nodige calorieën te voorzien. Het is echter geen hotelservice: je zal af en toe een handje moeten helpen.

Waar je wel zelf voor dient te kijken is je eigen drank, snoep… voor onderweg. Voorzie hier voldoende voor de duur van jouw activiteit; de logistieke ploeg heeft geen tijd om jullie inkopen te doen en langs de routes komen we normaal gezien geen supermarkten tegen.