Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 • Ik heb een eigen Crowdselling webshop, maar hoe werkt dit?

  Hoe kan ik inloggen?
  Van zodra je je registreert als Mover of Vrijwilliger op de Move for Life website, krijg je automatisch een gratis Crowdselling webshop. Je krijgt een mailtje met een link om je wachtwoord te kiezen, waarmee je toegang krijgt tot het Crowdselling dashboard, waar je o.a. kan volgen wie in de webshop besteld heeft.

  Hoe verzamel ik geld?
  Via jouw webshop kunnen anderen jou makkelijk steunen door 1) een donatie (in schijven van €10) of 2) het aankopen van Move for Life buttons van jouw specifiek gekozen goede doel(en) (per 1 button van €5).

  Telkens iemand in de webshop bestelt, wordt het bedrag bij jouw naam op de Move For Life website verhoogd. Op die manier proberen wij een online tool te voorzien die jou kan helpen bij het behalen van jouw inschrijving van €250.

  Hoe ontvangen de mensen die mij steunen via mijn webshop aan hun Move for Life buttons?
  Indien iemand jou steunt door een button aan te kopen in jouw webshop, is het de bedoeling dat jij ervoor zorgt dat de supporter in kwestie zijn/haar button(s) ontvangt.

  Hoe geraak jij als Mover aan de buttons die je verkocht hebt via jouw Crowdselling webshop?

  Er zijn twee mogelijkheden:

  1) Vanaf 50 buttons versturen wij de buttons met de post naar het door jou opgegeven leveradres. Indien je dus 50 mensen overtuigt om jou te steunen via 1 button, krijg je zodra dit gelukt is, jouw buttons opgestuurd met de post.

  2) Geraak je niet aan 50 buttons? Onder de 50 buttons is het de bedoeling dat je jouw verkochte buttons komt ophalen op 1 van de Move for Life locaties. Geef ons een seintje via moveforlifeactie@outlook.com zodat we jou kunnen informeren over de mogelijke ophaalmomenten en locaties.

  Naar welk goed doel gaat het geld van mijn webshop?
  Er zijn verschillende buttons per goed doel: per verkochte button gaat er € 5 naar dat goede doel.

  De donaties in je webshop worden verdeeld over de goede doelen die je aanduidde bij registratie.
 • Wat krijg ik voor mijn Move for Life inschrijving van minstens €250 ten voordele van mijn zelf gekozen goede doel(en)?

  We vragen aan iedereen die het hele Move for Life weekend gratis wilt deelnemen om minstens €250 in te zamelen ten voordele van hun zelf gekozen goede doel(en). Uiteraard mag een groter bedrag ook, maar voor een gratis deelname is een minimum van €250 vereist. Het geld dat door elke deelnemer wordt ingezameld gaat integraal en dus voor de volle 100% naar hun zelf gekozen goede doel(en). In ruil krijgt elke deelnemer het volgende:

  1. Gratis toegang aan alle activiteiten op het Move for Life terrein gedurende het hele Move for Life weekend.

  2. Gratis overnachting (afhankelijk van het aantal deelnemers, zal een groot deel van de deelnemers te slapen worden gelegd in een tent op het terrein). Overnachten is mogelijk vanaf woensdagavond 25 mei 2022 tot en met zondagochtend 29 mei 2022. Voor mensen met speciale vragen hieromtrent, contacteer ons even.

  3. Gratis ontbijt, lunch en avondeten

  4. 3 gratis drankbonnen per dag (op donderdag 26/05, vrijdag 27/05 en zaterdag 28/05)

  5. Gratis verzekering gedurende het hele Move for Life weekend

  Onze logistieke ploeg staat paraat om jullie van de nodige calorieën te voorzien. Het is echter geen hotelservice: je zal af en toe een handje moeten helpen.

  Waar je wel zelf voor dient te kijken is je eigen drank, snoep… voor onderweg. Voorzie hier voldoende voor de duur van jouw activiteit; de logistieke ploeg heeft geen tijd om jullie inkopen te doen en langs de routes komen we normaal gezien geen supermarkten tegen.