Ik heb een eigen Crowdselling webshop, maar hoe werkt dit?

Hoe kan ik inloggen?
Van zodra je je registreert als Mover of Vrijwilliger op de Move for Life website, krijg je automatisch een gratis Crowdselling webshop. Je krijgt een mailtje met een link om je wachtwoord te kiezen, waarmee je toegang krijgt tot het Crowdselling dashboard, waar je o.a. kan volgen wie in de webshop besteld heeft.

Hoe verzamel ik geld?
Via jouw webshop kunnen anderen jou makkelijk steunen door 1) een donatie (in schijven van €10) of 2) het aankopen van Move for Life buttons van jouw specifiek gekozen goede doel(en) (per 1 button van €5).

Telkens iemand in de webshop bestelt, wordt het bedrag bij jouw naam op de Move For Life website verhoogd. Op die manier proberen wij een online tool te voorzien die jou kan helpen bij het behalen van jouw inschrijving van €250.

Hoe ontvangen de mensen die mij steunen via mijn webshop aan hun Move for Life buttons?
Indien iemand jou steunt door een button aan te kopen in jouw webshop, is het de bedoeling dat jij ervoor zorgt dat de supporter in kwestie zijn/haar button(s) ontvangt.

Hoe geraak jij als Mover aan de buttons die je verkocht hebt via jouw Crowdselling webshop?

Er zijn twee mogelijkheden:

1) Vanaf 50 buttons versturen wij de buttons met de post naar het door jou opgegeven leveradres. Indien je dus 50 mensen overtuigt om jou te steunen via 1 button, krijg je zodra dit gelukt is, jouw buttons opgestuurd met de post.

2) Geraak je niet aan 50 buttons? Onder de 50 buttons is het de bedoeling dat je jouw verkochte buttons komt ophalen op 1 van de Move for Life locaties. Geef ons een seintje via moveforlifeactie@outlook.com zodat we jou kunnen informeren over de mogelijke ophaalmomenten en locaties.

Naar welk goed doel gaat het geld van mijn webshop?
Er zijn verschillende buttons per goed doel: per verkochte button gaat er € 5 naar dat goede doel.

De donaties in je webshop worden verdeeld over de goede doelen die je aanduidde bij registratie.