Programma Move for Life Weekend 2023

Programma Move for Life Weekend 2023

Wat kan je verwachten als Mover als je deelneemt aan het Move for Life Festival dat doorgaat op 19 en 20 mei 2023?

Tijdens ons tweedaags evenement (vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei 2023) zullen we in totaal 80 km wandelen

Om het voor iedereen toegankelijk te maken, zullen we verschillende opstapplaatsen voorzien doorheen de wandeltochten. Op die manier kan iedereen een wandelafstand kiezen waar hij/zij zich comfortabel bij voelt. De wandeltochten zijn zodanig georganiseerd dat diegenen die aan een kortere wandeltocht beginnen steeds aansluiten bij de groep die voor een langere wandeltocht heeft gekozen. Aan het einde van de wandeltocht wandelt iedereen dus samen.

Op vrijdag 19 mei 2023 voorzien we wandeltochten van 50 km, 35 km, 20 km en 10 km. Op zaterdag 20 mei 2023 voorzien we wandeltochten van 35 km, 14 km en 6 km. Tijdens de wandeltochten wordt er voor de nodige animatie gezorgd. Verder zijn de wandeltochten voor iedereen toegankelijk, ook voor rolstoelgebruikers. Onder het principe “Samen uit, samen thuis.” zullen er teams gevormd worden die de rolstoelgebruikers beurt om beurt een duwtje in de rug kunnen geven. ’s Avonds wordt er steeds een programma voorzien met muziek en optredens.

Iedereen die deelneemt aan Move for Life krijgt de mogelijkheid om te overnachten.

Diegenen die donderdag 18 mei 2023 reeds wensen te overnachten, kunnen terecht in Jeugdverblijf Schotte te Aalst. Er wordt deze avond geen diner voorzien. Vrijdagochtend kunnen de deelnemers wel genieten van een ontbijt.

Jeugdverblijf Schotte te Aalst
Jeugdverblijf Schotte te Aalst

Op vrijdag 19 mei 2023 overnachten we dichtbij het prachtige Kasteel Van Poeke te Aalter. We hebben een kleine kampeerweide voorzien waar iedereen die wilt een tent kan opzetten.

’s Avonds na de wandeling wordt er een buffet voorzien in Middeleeuwse stijl, gevolgd door enkele live optredens rond de vuurkorf.

Kasteel van Poeke
Kasteel van Poeke

Op zaterdag 20 mei 2023 overnachten we in Jeugdverblijf Merkenveld te Loppem. Er wordt een grote kampeerweide voorzien waar iedereen zijn tent kan stationeren. Aan de kampeerweide is een groot sanitair gebouw voor iedereen. Een deel van onze terreinen zijn fiets- en rolstoeltoegankelijk. Het is dus zeker mogelijk om met een fysieke beperking buiten te slapen indien u dit zelf mogelijk acht. Indien u niet in staat bent om buiten te slapen, voorzien we met de organisatie een slaapplek in het gebouw. Deze plaatsen zijn echter beperkt. We rekenen op ieders individuele inschattingsvermogen.

s Avonds vindt de officiƫle receptie plaats waar we het ingezamelde geld zullen overhandigen aan de deelnemende goede doelen. Na de receptie starten verschillende live optredens, gevolgd door een dik feestje met DJ tot in de vroege uurtjes! Laat die dansbenen dus zeker niet thuis!

Jeugdverblijf Hopper Merkenveld
Jeugdverblijf Hopper Merkenveld

Lunch en diner wordt voor alle deelnemende movers voorzien op vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei 2023. Kies je voor een overnachting? Dan voorzien onze vrijwilligers ook een lekker ontbijt voor jullie. Daarnaast kunnen jullie genieten van 3 gratis consumpties doorheen de dag. De overige consumpties worden verkocht via een drankkaart. Voor deelname vragen we 250 euro per persoon.