Programma Move for Life Weekend 2023

Programma Move for Life Weekend 2023

Wat kan je verwachten als Mover als je deelneemt aan het Move for Life Festival dat doorgaat op 18-19-20 mei 2023?

Op donderdag 18/05, vrijdag 19/05 en zaterdag 20/05 worden doorheen de dag verschillende activiteiten georganiseerd.

Iedere Mover kan per dag deelnemen aan 1 hoofdactiviteit (“beweeg”) en/of 1 nevenactiviteit (“beleef”). Je kan steeds kiezen of je een halve of volledige dag deelneemt aan een hoofdactiviteit. Kies je voor een halve dag? Dan kan je in de namiddag deelnemen aan een van de “beleef” activiteiten .

Bij de hoofdactiviteiten (“beweeg”) kan je kiezen uit fietsen, mountainbiken, roeien of wandelen (halve of volledige dag – roeien is enkel een halve dag mogelijk). Hier is het mogelijk om aan te duiden met welke Movers je graag in een groep zit.  

De nevenactiviteiten (“beleef”) worden georganiseerd op basis van interesses. Het effectieve programma houden we voorlopig geheim (we houden van verrassingen!), maar op basis van jullie interesses kunnen we ervoor zorgen dat jullie de “beleef” activiteiten sowieso leuk vinden. Bij de “beleef” activiteiten is het niet mogelijk om te kiezen met welke Movers je in een groep zit. Zo leren jullie doorheen het Move for Life weekend nieuwe mensen & nieuwe verhalen kennen.

’s Avonds voorzien we een “leef” programma. Iedereen kan ontspannen bij het kampvuur of in het kruiscaf√©. Meer zin in een feestje? In onze festivaltent treden doorheen de avond verschillende bands en dj’s op. Zo kunnen we er ’s avonds steeds een lap op geven!

Iedereen die deelneemt aan Move for Life krijgt de mogelijkheid om op onze festivalweide te overnachten. Er wordt een grote kampeerweide voorzien waar iedereen zijn tent kan stationeren. Aan de kampeerweide is een groot sanitair gebouw voor iedereen. Een deel van onze terreinen zijn fiets- en rolstoeltoegankelijk. Het is dus zeker mogelijk om met een fysieke beperking buiten te slapen indien u dit zelf mogelijk acht. Indien u echt niet in staat bent om buiten te slapen, voorzien we met de organisatie een slaapplek in het gebouw. Deze plaatsen zijn echter wel beperkt. We rekenen op ieders individuele inschattingsvermogen. In- & uitchecken is steeds mogelijk tussen 17u-20u aan onze infobalie.

Lunch en diner wordt voor alle deelnemende movers voorzien doorheen de dag. Kies je voor een overnachting op onze festivalweide? Dan voorzien onze vrijwilligers ook een lekker ontbijt voor jullie. Daarnaast kunnen jullie genieten van 3 gratis consumpties doorheen de dag. De overige consumpties worden verkocht via een drankkaart.